ASUS ZenFone 6 primeşte confirmarea debutului pe 16 mai în Valencia; Iată un teaser!

1.118 ori
<b>ASUS ZenFone 6 primeşte confirmarea debutului pe 16 mai în Valencia; Iată un teaser!</b>ASUS ZenFone 6 se numără printre marile telefoane absente de la MWC 2019, alături de Huawei P30, dar azi aflăm în sfârşit când va debuta. Zilele trecute apărea un teaser într-o revistă cu privire la un debut în Valencia şi se pare că era real.

ASUS ZenFone 6 se numără printre marile telefoane absente de la MWC 2019, alături de Huawei P30, dar azi aflăm în sfârşit când va debuta. Zilele trecute apărea un teaser într-o revistă cu privire la un debut în Valencia şi se pare că era real.

ASUS a confirmat oficial printr-un teaser pe site-ul oficial că îl va prezenta pe ASUS ZenFone 6 pe 16 mai în Valencia. Se pare că teaserul de acum câteva zile greşise dată cu 2 zile. Seria ZenFone 5 era prezentată la MWC 2018 şi avea să ajungă în magazine în primăvară. Ştiu că ZenFone 5 şi Lite-ul au venit prin aprilie-mai, iar 5z prin iunie.

Astfel, un debut imediat după anunţul de pe 16 mai pentru ASUS ZenFone 6 nu ar fi chiar extrem de târziu. Judecând după noul teaser, nu părem să avem vreun soi de breton aici. În trecut văzusem câteva scăpări de prototipuri care propuneau bretoane laterale, bretoane picătură şi camere triple. Dacă ar fi să mă hazardez la ce înseamnă acel luciu al muchiei de sus, aş zice că e vorba de o zonă glisantă, în stil Xiaomi Mi Mix 3, pentru camera selfie.

Cred că vom vedea un ZenFone 6 midrange cu procesor Snapdragon 660 sau 710, ZenFone 6z, cu procesor Snapdragon 855 şi camera tripla şi un ZenFone 6 Lite, cu un Snapdragon din seria 6xx. Posibil să apară şi un pliabil sau un nou telefon de gaming ROG. Aşteptaţi-vă la multe scăpări până în mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×