Beddit este un accesoriu revoluţionar de monitorizare a somnului; Măsoară pulsul, mişcările, multe altele şi e deja sold out!

1.252 ori
<b>Beddit este un accesoriu revoluţionar de monitorizare a somnului; Măsoară pulsul, mişcările, multe altele şi e deja sold out!</b>E drept că și smartwatch-urile, respectiv brățările fitness actuale ne oferă funcții de monitorizare a somnului. Cu toate acestea, ideea de a purta un asemenea gadget pe tot timpul nopții la încheietura mâinii sună a fi o adevărată provocare și asta din

Puteţi uita de smartphone-ul care monitorizează somnul sau de brăţara de fitness cu acest scop, pentru că azi trecem la nivelul următor. Există un accesoriu special care se montează pe salteaua patului pe care dormiţi, iar numele său este Beddit. De fapt Beddit există din 2013, mulţumită succesului unei campanii Indiegogo, dar de abia acum ajunge la o versiune cu adevarat deosebită.

Beddit

Am ajuns la a treia generaţie a acestui accesoriu, care a început să fie vândut din septembrie şi a fost imediat sold out. Beddit 3, cum e de fapt numit produsul are în centru măsurarea activităţii cardiace în timpul somnului. Iniţial Beddit a vrut să producă echipament pentru spitale, dar asta se întâmplă pe vremea crizei financiare din 2008 şi proiectul nu a avut succes.

Ideea de "quantified sleep" a apărut apoi, cu foarte multe persoane interesate şi iată-ne acum cu peste 3 milioane de nopţi de somn monitorizate de acest produs finlandez. Beddit 3 e mai uşor de înlăturat de pe saltea, e portabil şi mută componentele electronice în altă parte decât pe fâşia de senzori. Acum "creierul" se află în mufa USB pentru alimentare.

Sunt adunate date despre mişcarea celui care adorme, umiditate, temperatură, puls şi respiraţie. Există şi un senzor capacitiv, care detectează dacă vă aflaţi în pat sau nu. Acest inedit aparat costă 149 eurohttp://www.beddit.com/buy/ şi ar putea schimba modul în care dormiţi şi vă odihniţi. E util mai ales pentru atleţi şi cei care au nevoie să îşi monitorizeze atent ritmul cardiac.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×