iPhone-urile aniversare cu ecran OLED din 2017 vor folosi circuite flexibile next gen furnizate de coreeni

2.255 ori
<b>iPhone-urile aniversare cu ecran OLED din 2017 vor folosi circuite flexibile next gen furnizate de coreeni</b>Nu a trecut prea multă vreme de la debutul modelelor iPhone 7 și iPhone 7 Plus, dar iată că zvonurile referitoare la viitoarea generație sunt în plin boom la ora actuală. Se pare că Apple va sări peste modelul 7s anul viitor, în locul acestuia urmând să

Ideea unui iPhone aniversar lansat în 2017 a plutit asupra noastră ca un spectru tot anul, cu speculaţii multiple la pachet. Cea mai nouă teorie e oarecum familiară, vorbind despre ecrane OLED pentru acel model, dar mai nou şi despre circuite flexibile cu provenienţa sud coreeană.

Circuit flexibil

S-ar părea că smartphone-ul aniversar Apple de la anul va fi bazat pe un FPCB (Flexible Printed Circuit Board) produs de către parteneri sud coreeni ai Apple. De vreme ce firma din Cupertino ar fi decis să folosească panouri OLED produse de Samsung, asocierea cu firme din aceeaşi regiune are sens. Pe lista se afla nume ca Interflex, BHE şi Samsung Electro-Mechanics, care aparent nu au mers prea bine în ultima vreme.

Odată încheiat contractul cu Apple totuşi, treaba s-a pus pe roate şi au fost mărite fabricile acestor parteneri, pentru a face faţă pretenţiilor americanilor. Vor fi produse în masă PCB-uri rigid-flexibile şi care vor ajuta ecranele să fie conectate la plăcile de baza de pe smartphone. Livrările încep din trimestrul 2 în 2017 şi în jur de 60, până la 70 de milioane de astfel de componente ar fi în plan.

Cum Samsung nu e singurul partener, aşteptam să vedem de unde vin şi PCB-urile pentru panourile Sharp.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×