Iată noutățile aduse de către operatorul Vodafone România În luna octombrie

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.174 ori
<b>Iată noutățile aduse de către operatorul Vodafone România În luna octombrie</b>Vodafone, unul dintre cei 4 operatori de servicii mobile existenți pe piața locală, se numără totodată și printre primii atunci când vine vorba despre listarea noilor smartphone-uri rapid în ofertă, cât și la capitolul internet mobil. în...

Vodafone, unul dintre cei 4 operatori de servicii mobile existenți pe piața locală, se numără totodată și printre primii atunci când vine vorba despre listarea noilor smartphone-uri rapid în ofertă, cât și la capitolul internet mobil. în rândurile de mai jos puteți regăsi 3 dintre noutățile oferite de Vodafone în luna octombrie.

Prima dintre acestea se referă în special la reduceri aplicate smartphone-urilor ce pot fi achiziționate la o gamă largă de abonamente. Astfel, prin introducerea codului -OFERTĂ10- în momentul achiziționării unui terminal împreună cu un abonament vom beneficia de o reducere de 10% din prețul telefonului.

Iată noutățile aduse de către operatorul Vodafone România În luna octombrie

în cel de-al doilea rând, avem Vodafone Supernet, serviciul de intern mobil pus la dispoziția clienților de către operatorul în cauză. Prin intermediul unui abonament cu trafic de date inclus, vom primi viteze de până la 150 Mbps (4G), cât și viteze crescute de download pentru clienții 3G.

Iată noutățile aduse de către operatorul Vodafone România În luna octombrie

Ultima, dar nu cea din urmă noutate adusă de Vodafone luna aceasta, este posibilitate de pre-comandă a phablet-ului Samsung Galaxy Note 4, device ce costă 749 euro fără abonament, sau 288 euro împreună cu abonamentul RED 39 ce necesită plata lunară a sumei de 39 euro.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×