HTC Sensation debutează prin Vodafone România pe 16 iunie Într-un eveniment special

2.285 ori
<b>HTC Sensation debutează prin Vodafone România pe 16 iunie Într-un eveniment special</b>Vodafone România ne informează că telefonul dual core HTC Sensation va debuta oficial în cadrul unui eveniment special organizat în București pe 16 iunie. Vodafone și HTC ne anunță că telefonul va fi disponibil în premieră în oferta sa, dar...

Vodafone România ne informează că telefonul dual core HTC Sensation va debuta oficial în cadrul unui eveniment special organizat în București pe 16 iunie. Vodafone și HTC ne anunță că telefonul va fi disponibil în premieră în oferta sa, dar rămâne de văzut, fiind cunoscută abilitatea Orange de a ne surprinde și a face anunțuri mai rapid decât rivalul său.

Dacă vă amintiți Orange a anunțat public primele prețuri și oferte pentru Galaxy S II, Vodafone urmând la câteva zile distanță. Acum duelul începe din nou, de această dată subiectul fiind terminalul HTC. Echipa Mobilissimo.ro va fi prezentă la eveniment prin persoana lui Alex Stănescu, adică sus-semnatul, pe care îl veți putea bate pe urmar prietenește pentru recenzia lui Sensation dacă doriți - o publicăm în cateva minute.

Așteptați-vă ca în următoarele zile să aflăm că Orange România are brusc o conferință de presă undeva în intervalul 13 - 16 iunie... Apreciem întotdeauna o competiție de calitate, asta e clar, dar și prețuri pe măsură! între timp găsiți HTC Sensation la evoMAG.ro la prețul de 2.599 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×