CES 2017: Legrand prezintă o serie de produse smart home pentru casa inteligentă a viitorului

1.697 ori
<b>CES 2017: Legrand prezintă o serie de produse smart home pentru casa inteligentă a viitorului</b>Și segmentul Smart Home a fost un punct de interes la CES 2017, locație unde Legrand a prezentat o serie de produse pentru casa viitorului. Printre aceste produse avem un interfon inteligent care ne va permite să deschidem ușa locuinței prin simpla

Printre companiile prezente la CES anul acesta s-a aflat și Legrand, un specialist global în infrastructuri electrice și digitale ce ajunge în Las Vegas pentru a 3-a oară consecutiv. Firma de față a ilustrat dezvoltarea rapidă a programului său numit Eliot, program dedicat produselor interconectate Internet of Things (IoT).

Celiane Netatmo

Noua gamă de produse smart home conține seria de întrerupătoare și prize de curent conectate Netatmo. Se permite astfel instalarea cu ușurință a luminilor sau termostatelor interconectate ce pot fi controlate local sau de la distanță cu ajutorul unui întrerupător sau al unui smartphone, dar și prin comenzi vocale.

Classe 300

De asemenea, a fost prezentat și noul videointerfon conectat numit Classe 300, un produs ce a beneficia de un real succes încă de la debutul său pe piața europeană în octombrie 2016. Sistemul permite utilizatorilor să vadă, să vorbească și să permită accesul în orice moment prin simpla utilizare a aplicației Door Entry instalată pe smartphone sau tabletă.

Nu în ultimul rând s-a vorbit și despre sistemul DLM (Digital Lightning Management) dedicat în special pieței americane. Acesta oferă soluții conectate pentru managementul iluminatului profesional în sectorul comercial. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×