Aplicația Siebo Home va primi o versiune beta mâine; software ce va permite controlul produselor smart home Allview

1.428 ori
<b>Aplicația Siebo Home va primi o versiune beta mâine; software ce va permite controlul produselor smart home Allview</b>De curând brașovenii de la Allview au prezentat suita de produse Smart Home Siebo, gamă ce include dispozitive precum o oglindă inteligentă, o cameră video de supraveghere, dar și alte obiecte de uz casnic precum o cafetieră smart ce poate face cafeaua

Începutul acestei luni de iarnă a fost marcat la noi pe plan local și de lansarea sistemului Siebo Smart Home de către cei de la Allview, fiind vorba despre o suită de produse pentru casa inteligentă ce include senzori, o oglindă smart, o cameră video de supraveghere, dar și alte produse interesante precum o cafetieră smart ce face cafeaua la comandă printr-o simplă apăsare a unui buton de pe smartphone.

Desigur, pentru ca toate aceste aparate smart să poate fi controlate este nevoie de o aplicație, aplicație numită Siebo Home ce urmează a fi lansată chiar mâine în magazinul Google Play sub formă beta. Software-ul ne va permite printre altele și monitorizarea căminului grație camerei video de supraveghere instalată .

De asemenea, în cazul unui incident nefericit vom fi alertați direct prin intermediul aplicației dacă senzorii speciali detectează scăpări de gaze sau fum la interior. Detalii extra despre aceste produse smart home puteți găsi chiar pe site-ul allview.ro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×