ASUS ZenFone 3 Deluxe primeşte testul clasic de rezistenţă JerryRig, e ceva mai uşor de îndoit decât ne aşteptam (Video)

1.629 ori
<b>ASUS ZenFone 3 Deluxe primeşte testul clasic de rezistenţă JerryRig, e ceva mai uşor de îndoit decât ne aşteptam (Video)</b>Celebrul youtuber JerryRigEverything ne prezintă la început de an un nou test de rezistență, test realizat de această dată pe ultra flagship-ul numit Asus ZenFone 3 Deluxe. Deși la prima vedere părea că avem de-a face cu un terminal nu tocmai ușor de

Foarte multe dintre flagshipurile importante ale anului 2016 au trecut prin mâna YouTuberului JerryRigEverything, care le-a torturat prin zgârieturi, teste de arsură şi îndoiri. Hai să aflăm dacă și ASUS ZenFone 3 Deluxe e la fel de fragil ca Xiaomi-urile sau dur ca HTC 10!

ASUS ZenFone 3 Deluxe a fost deja analizat şi la Mobilissimo.ro şi asemenea acestui youtuber am fost impresionaţi de greutatea sa scăzută, având în vedere diagonala de 5.7 inch. Primul test, cel de zgâriere arată că ecranul se zgârie la nivelul 6, adică standard pentru un smartphone modern. Testerul a vrut să verifice şi în ce măsură telefonul e produs din metal complet sau nu, descoperind că avem un corp chiar fabricat din metal, în mare parte.

Scannerul de amprente e destul de uşor de zgâriat, dar îşi păstrează funcţionalitatea, deci nu vor fi probleme aici. Şi protecţia camerei e solidă, dar zona laterală e acoperită cu plastic aparent şi se poate zgâria sau deteriora mai uşor. Varianta de 5.5 inch a lui ASUS ZenFone 3 Deluxe a rezistat la 8 secunde de ardere cu bricheta, până să îşi revină complet, rezultat rezonabil.

A urmat şi faimosul BendTest, care a adus o îndoire a carcasei destul de uşor, cauzand şi oprirea ecranului, dar cumva el şi-a revenit după. Cert e că ZenFone 3 Deluxe a continuat să funcţioneze până la urmă, fără o daună fatală, deşi a rămas îndoit. Tribut plătit grosimii scăzute, sunt sigur. Un terminal destul de rezistent, dar nu perfect!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×