CES 2017: Samsung lansează Chromebook-urile Plus și Pro; modele cu balama rotativă la 360 grade și stylus

1.591 ori
<b>CES 2017: Samsung lansează Chromebook-urile Plus și Pro; modele cu balama rotativă la 360 grade și stylus</b>Iată că târgul de tehnologie CES 2017 din Las Vegas ne aduce și noi dispozitive Chromebook din partea celor de la Samsung, companie ce anunță modelele Plus și Pro. Ambele oferă o balama rotativă la 360 grade și după cum era de așteptat, dotările nu sunt

Sud-coreenii de la Samsung aduc la CES 2017 și două noi Chromebook-uri, modele numite Chromebook Pro și Chromebook Plus ce aduc câteva funcții similare. Ne referim la fapul că ambele adoptă o balama rotativă la 360 grade și la faptul că primim la pachet un stylus pentru interacțiunea cu display-ul tactil. 

Samsung Chromebook Plus

Primul de aici și anume Chromebook Pro ne va oferi un display tactil de 12.3 inch cu rezoluție de 2400 x 1600 pixeli și raport al imaginii de tip 3:2, un procesor Intel Core m3, 4 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare, difuzoare stereo și două porturi USB Type-C. Avem și un jack audio aici, o cameră frontală HD, conectivitate Bluetooth 4.0 și WiFi 802.11 ac, iar greutatea sa este de doar 1.08 kg.

Samsung Chromebook Plus

În cazul lui Chromebook Plus primim același display tactil de 12.3 inch cu rezoluție de 2400 x 1600 pixeli, un procesor hexa-core de origine necunoscută, 4 GB memorie RAM LPDDR3 și 32 GB de stocare eMMC. Primim și aici o cameră web 720p, conectivitate Wi-Fi 802.11 ac și fix aceleași elemente de conectivitate pe care le regăsim și pe modelul Pro. Ambele notebook-uri aduc un touchpad și o tastatură fizică qwerty.

Samsung Chromebook Plus

După cum puteți vedea în imagini, stylus-ul are un locaș dedicat în carcasa Chromebook-urilor, acesta oferind același mecanism de eliberare pe baza unui gest de tip click. Prețul lui Chromebook Plus va fi de 449 dolari, în vreme ce costul modelului Pro este încă necunscut.

Samsung Chromebook Plus

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×