Specificațiile complete ale smartphone-ului Ulefone Gemini ies la iveală; vedem și noi imagini

1.019 ori
<b>Specificațiile complete ale smartphone-ului Ulefone Gemini ies la iveală; vedem și noi imagini</b>Nu demult am aflat și despre faptul că firma asiatică Ulefone pregătește lansarea unui smartphone numit Gemini, telefon care după cum și denumirea sa ne indică - sosește la pachet cu o cameră foto duală. Astăzi aflăm lista sa completă de specificații și

Sfârșitul anului trecut ne-a adus și câteva informații despre Ulefone Gemini, terminal pe care compania chineză de față plănuiește să îl lanseze comercial în doar două săptămâni. Pe lângă acesta va exista și o variantă Pro pe care o vom vedea disponibilă la vânzare în prima jumătate a acestui an. Până când acest lucru se va întâmpla, astăzi aruncăm o privire asupra dotărilor hardware pe care Ulefone Gemini le aduce la pachet.

Ulefone Gemini

Ei bine, telefonul va fi echipat cu un display Full HD de 5.5 inch, cu un procesor de 1.5 GHz pe 64-bit și cu 3 GB RAM. Vom avea la dispoziție 32 GB spațiu intern de stocare, o cameră frontală de 8 megapixeli pentru selfie-uri cu funcții de înfrumusețare oferite alături și următoarele elemente de conectivitate: Wi-Fi, Bluetooth 4.0, 4G LTE și un jack audio 3.5 mm.

Vom avea desigur și o cameră foto duală compusă dintr-un senzor principal de 13 megapixeli și unul secundar de 5 megapixeli, senzori care vor lucra împreună pentru a ne oferi acel efect de Bokeh în fotografii. Atât Ulefone Gemini, cât și Ulefone Gemini Pro vor oferi un scanner de amprente și o carcasă complet metalică. 

Pentru noutăți legate de aceste modele puteți urmări și pagina oficială Ulefone.com!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×