Smartphone-ul ZTE cu spate adeziv este lansat pe Kickstarter; se numește Hawkeye și costă 199$ pentru început

1.015 ori
<b>Smartphone-ul ZTE cu spate adeziv este lansat pe Kickstarter; se numește Hawkeye și costă 199$ pentru început</b>În urmă cu ceva timp aflam faptul că ZTE va produce un telefon cu spate adeziv, acesta fiind modelul desemnat câştigător al concursului de design Project CSX organizat de către compania chineză. Astăzi, terminalul primește și un nume oficial odată cu

Prin octombrie anul trecut aflam faptul că ZTE va produce un telefon cu spate adeziv, acesta fiind modelul desemnat câștigător în urma concursului de design Project CSX pus la cale de către compania asiatică. Astăzi descoperim că telefonul are și un nume oficial, acesta fiind lansat totodată pe platforma de crowdfunding Kickstarter.

ZTE Hawkeye

Ei bine, smartphone-ul va fi cunoscut drept ZTE Hawkeye și principalul său feature va fi capacul spate adeziv (care aparent va fi oferit opțional) ce ne va permite să plasăm telefonul pe tot felul de suprafețe. De exemplu, domnișoarele vor putea 'lipi' telefonul de oglindă și viziona un tutorial de makeup într-un mod mai inedit.

ZTE Hawkeye

Cât despre dotările hardware, aflați că telefonul vine cu display Full HD de 5.5 inch, cu suport dual-SIM, acustică Hi-Fi, scanner de amprente, slot microSD și cu o baterie ce beneficiază de tehnologia de încărcare rapidă. ZTE nu oferă însă detalii despre cantitate de memorie RAM disponibilă la bord și nici despre procesorul ce este integrat aici.

ZTE Hawkeye

Un lucru ce iese totuși la iveală, este acela că sistemul de operare preinstalat pe dispozitiv este Android 7.0 Nougat. Nu în ultimul rând, trebuie menționat că ZTE Hawkeye este dotat cu o tehnologie specială de urmărire a privirii, modalitate prin care utilizatorii pot naviga în diverse pagini și aplicații folosind doar mișcări ale ochilor. Există gesturi de tip scroll, respectiv stânga-dreapta, iar extra avem funcția de comandă vocală.

Susținătorii proiectului listat pe Kickstarter își pot rezerva acest smartphone pentru suma de 199 dolari. Detalii complete găsiți chiar aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×