Până la finalul lunii, Google Assistant va fi prezent pe 1 miliard de device-uri la nivel global

2.460 ori
<b>Până la finalul lunii, Google Assistant va fi prezent pe 1 miliard de device-uri la nivel global</b>Un domeniu în care mulți jucători de pe piața smartphone și-au încercat norocul a fost și cel al asistenților virtuali/vocali, acolo unde doar câteva companii au avut parte de succes. Printre acestea se numără și Google și a sa soluție

Un domeniu în care mulți jucători de pe piața smartphone/tech și-au încercat norocul a fost și cel al asistenților virtuali/vocali, acolo unde doar câteva companii au avut parte de succes. Printre acestea se numără și Google și a sa soluție numită Assistant care până la finalul lunii ianuarie va fi prezentă pe 1 miliard de dispozitive la nivel global - detaliu dezvăluit chiar de către vice-președintele Google Assistant.

Creșterea prezenței acestui asistent vocal este uriașă dacă ne uităm la cifrele de anul trecut din luna mai, atunci când Google Assistant era prezent pe 500 milioane dispozitive. Este clar faptul că majoritatea acestor dispozitive sunt smartphone-uri, un detaliu confirmat chiar și de către Google.

Pe lângă telefoane, Google Assistant este prezent și pe boxe inteligente, PC-uri ce rulează Chrome OS dar și pe smartwatch-uri. La ora actuală, asistentul celor de la Google este disponibil în 80 țări la nivel global și în 30 limbi. Comparativ, rivalul Amazon Alexa ar fi prezent pe doar 100 milioane de dispozitive în momentul de față după cum declară chiar oficialii companiei.

Așteptăm ca noi funcții să fie adăugate lui Google Assistant în acest an și dorința noastră ar fi de a vedea o versiune în limba română, cu toate că șansele sunt destul de mici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×