Spotify ar putea lansa un player auto cu suport pentru comenzi vocale; Debutul așteptat în acest an

728 ori
<b>Spotify ar putea lansa un player auto cu suport pentru comenzi vocale; Debutul așteptat în acest an</b>O veste interesantă sosește în acest weekend, aceea că Spotify ar urma să lanseze și un produs hardware pe piață. Este vorba despre un player auto a cărui lansare este programată spre sfârșitul acestui an și care se adresează

O veste interesantă sosește în acest weekend, aceea că Spotify ar urma să lanseze și un produs hardware pe piață. Este vorba despre un player auto a cărui lansare este programată spre sfârșitul acestui an și care se adresează automobilelor ce nu dispun de sistem de infotainment. Partea și mai bună este că dispozitivul va putea fi utilizat atât prin butoane presetate, cât și prin comenzi vocale. 

Suntem informați că produsul pregătit se va conecta prin Bluetooth la smartphone și le va permite șoferilor să redea melodia favorită sau playlist-ul dorit folosind doar comenzi vocale. Prin această funcționalitate atenția șoferilor nu va mai fi distrasă și aflăm că la bază se află "Spotify Voice". 

Această funcție de control vocal este prezentă pe boxele Echo și cele Google Home încă de anul trecut. Aparent, Spotify ar urma să vândă acest player pentru suma de aproximativ 100 dolari. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×