Xiaomi lansează căşti rivale cu Apple AirPods; Se numesc Mi AirDots Youth Edition și costă doar 25 de euro

4.593 ori
<b>Xiaomi lansează căşti rivale cu Apple AirPods; Se numesc Mi AirDots Youth Edition și costă doar 25 de euro</b>Astăzi producătorul chinez Xiaomi a anunțat lansarea unei noi perechi de căști, una wireless numită Mi AirDost ce se va găsi pe piață la un preț de doar 25 euro. Este clar un rival pentru mai scumpele Apple AirPods, cu toate că la formă sunt

Xiaomi a lansat în această săptămână o nouă pereche de căşti de tip "buds", modele care să rivalizeze cu Apple AirPods, dar la un preţ mult mai mic. Noul produs poartă numele de Xiaomi Mi AirDots Youth Edition şi costă doar 25 de euro. Avem detalii despre dotările lor mai jos.

Xiaomi Mi AidDots

O pereche de astfel de căşti poate fi rezervată chiar de azi şi va fi livrată pe 11 noiembrie. Fiecare cască va cântări doar 4.2 grame şi vine cu un driver de 7.2 mm. Are şi o zonă tactilă la exterior prin intermediul căreia veţi controla playback-ul muzical, răspunde la apeluri şi chiar activa un asistent virtual. Se conectează via Bluetooth 5.0 la telefon şi oferă o autonomie de 4 ore la playback stereo.

Xiaomi Mi AidDots

Dacă folosiţi doar o singură cască autonomia creşte la 5 ore. Evident avem şi o cutie specială de transport, un aşa numit "carrying case", care duce autonomia la 12 ore. Designul este unul minimalist şi curat, căştile vin pe alb şi sunt disponibile doar în China deocamdată. Xiaomi Mi AirDots Youth Edition cântăresc 39 de grame, cu tot cu cutia de încărcare şi transport.

Ni se promite aici şi tehnologie True Wireless Stereo şi control prin comandă vocală. Având în vedere că Apple AirPods costă peste 150 de euro, zic că acest preţ e foarte atractiv.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×