Compania ZUtA prezintă o imprimantă robotizată mobilă interesantă, puţin cam scumpă (Video)

1.004 ori
<b>Compania ZUtA prezintă o imprimantă robotizată mobilă interesantă, puţin cam scumpă  (Video)</b>Prin intermediul platformei de crowdfunding Kickstarter pornea anterior la drum și proiectul ZUtA - o imprimantă robotizată mobișă ce încape în palma utilizatorului. Această

Proiectul ZUtA pornea sub formă de iniţiativă de crowdfunding pe Kickstarter şi acum se transformă într-o "imprimantă robotică mobila", pe care o vedeţi în acţiune mai jos. Ea încape în palma utilizatorului şi se conectează via wireless la terminalele mobile.

Asemenea unui roboţel mobil care face curatenie prin casă, imprimantă rulează înainte şi înapoi peste o bucată de hârtie până se imprimă desenul sau textul dorit. Durează cam un minut pentru a finaliza o foaie A4. ZUtA Robotic Printer se conectează la o aplicaţie dedicată, care permite imprimarea a ceea ce se vede pe ecranul telefonului.

Scopul acestui gadget este de a imprima din mers, lucrul util pentru anumite business-uri precum cel al biletelor de concerte, etichetelor de ambalare şi al fotografiilor. Pe viitor vor exista şi alte aplicaţii care vor pune la treabă acest gadget. Un cartuş de cerneală permite imprimarea a aproximativ 100 de pagini, deocamdată doar în alb/negru. Va exista și o versiune color, evident. 

Produsul costă 299 dolari şi vine în decembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×