Sony Xperia Z2 ni se prezintă În primele imagini: presupuse carcase spate surprinse În imagini

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.768 ori
<b>Sony Xperia Z2 ni se prezintă În primele imagini: presupuse carcase spate surprinse În imagini</b>Unul dintre absenții de marcă de la CES 2014 a fost în mod clar un nou flagship Sony Xperia Z, care aparent a fost lăsat pentru MWC. E vorba despre Sony Xperia Z2 aka Sirius, care astăzi ni se prezintă sub forma unei scăpări destul de vagi. &nbsp;...

Unul dintre absenții de marcă de la CES 2014 a fost în mod clar un nou flagship Sony Xperia Z, care aparent a fost lăsat pentru MWC. E vorba despre Sony Xperia Z2 aka Sirius, care astăzi ni se prezintă sub forma unei scăpări destul de vagi.

E vorba despre partea din spate a carcasei sale, care ar fi fost fotografiată în imaginile de mai sus. Vă reamintesc că la CES Sony a lansat doar modelul Xperia Z1 Compact și Xperia T2 Ultra, ambele device-uri midrange, deși Z1 Compact are și câteva dotări high end. Revenind la Sirius, fotografiile pe care le vedeți aici au fost postate de către surse din China și par a fi autentice.

împreună cu imaginea au apărut și câteva specificații, care includ un display de 5.3 inch, o cameră de 23 de megapixeli și disponibilitatea terminalului in 5 culori diferite. Panoul spate al acestui device nu pare acoperit cu sticlă ca în cazul lui Xperia Z, ceea ce e o veste bună. Zvonurile se încheie cu o potențială perioada de lansare și anume februarie. Zperia Z2 se vrea a fi un rival pentru Galaxy S5, deci mă aștept și la un ecran de top, poate chiar unul 2K.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×