Spy Shop Black Friday 2017

Sony Xperia Z2 ni se prezintă În primele imagini: presupuse carcase spate surprinse În imagini

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.729 ori
<b>Sony Xperia Z2 ni se prezintă În primele imagini: presupuse carcase spate surprinse În imagini</b>Unul dintre absenții de marcă de la CES 2014 a fost în mod clar un nou flagship Sony Xperia Z, care aparent a fost lăsat pentru MWC. E vorba despre Sony Xperia Z2 aka Sirius, care astăzi ni se prezintă sub forma unei scăpări destul de vagi. &nbsp;...

Unul dintre absenții de marcă de la CES 2014 a fost în mod clar un nou flagship Sony Xperia Z, care aparent a fost lăsat pentru MWC. E vorba despre Sony Xperia Z2 aka Sirius, care astăzi ni se prezintă sub forma unei scăpări destul de vagi.

E vorba despre partea din spate a carcasei sale, care ar fi fost fotografiată în imaginile de mai sus. Vă reamintesc că la CES Sony a lansat doar modelul Xperia Z1 Compact și Xperia T2 Ultra, ambele device-uri midrange, deși Z1 Compact are și câteva dotări high end. Revenind la Sirius, fotografiile pe care le vedeți aici au fost postate de către surse din China și par a fi autentice.

împreună cu imaginea au apărut și câteva specificații, care includ un display de 5.3 inch, o cameră de 23 de megapixeli și disponibilitatea terminalului in 5 culori diferite. Panoul spate al acestui device nu pare acoperit cu sticlă ca în cazul lui Xperia Z, ceea ce e o veste bună. Zvonurile se încheie cu o potențială perioada de lansare și anume februarie. Zperia Z2 se vrea a fi un rival pentru Galaxy S5, deci mă aștept și la un ecran de top, poate chiar unul 2K.

▶▶▶ Bluboo S8 Black la 975 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×