Compari.ro a fost achiziţionat de un grup din Cehia, Rockaway, care a cumparat și alte comparatoare de prețuri

Autor:  | Publicat în:  Retaileri  știri diverse 958 ori
<b>Compari.ro a fost achiziţionat de un grup din Cehia, Rockaway, care a cumparat și alte comparatoare de prețuri</b>O soluție pe care și noi o folosim pentru a compara prețurile device-urilor pe care dorim să le achiziționăm, este și site-ul compari.ro. Această platformă tocmai ce a fost achiziționată de către un grup din Cehia care aparent și-a pus în portofoliu și

Celebrul site de comparaţii de preţuri şi oferte Compari.ro a fost vândut în această săptămână către un grup ceh, cunoscut drept Rockaway. Compari.ro era deţinut în prealabil de care Naspers, acelaşi grup sud african care controlează şi retailerii eMAG.ro şi OLX.

Compari

Pe lângă achiziţia Compari.ro, cehii de la Rockaway au mai adjudecat şi alte comparatoare de preţuri, precum Arukereso.hu (cu design identic compari.ro) şi Pazaruvaj.com. Se pare că Rockaway tot adună comparatoare de preţuri pentru a deveni lider de piaţă în această secţiune, cu accentul pe pieţele în expansiune. Partajarea de informaţii între mecanismele de comparaţii din diferite ţări are ca rol îmbunătăţirea experienţei utilizatorului.

Sub aceeaşi umbrelă se află şi Heureka, un site de comparare de preţuri care e lider de piaţă în Cehia şi Slovacia. Arukereso.hu este unul dintre cele mai mari site-uri de profil din Ungaria, iar Pazaruvaj.com echivalentul său din Bulgaria. Compari.ro are o experienţă de 11 ani în spate, oferind o selecţie a celor mai bune preţuri şi oferte de la retailerii locali, grafice şi comparaţii de preţuri. Agregă ofertă a 1000 de magazine online şi pune la dispoziţie pentru căutare peste 4.5 milioane de produse.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×