Xiaomi Mi 6 îşi arată din nou camera duală în randări, apar și muchii cu unghiuri interesante

1.475 ori
<b>Xiaomi Mi 6 îşi arată din nou camera duală în randări, apar și muchii cu unghiuri interesante</b>Din câte am auzit în ultima vreme s-ar părea că smartphone-ul Xiaomi Mi 6 ar urma să fie lansat chiar luna viitoare oficial, un terminal din zona flagship care aparent va opta și pentru un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835, fix același CPU pe

Acum că Galaxy S8 e oficial, feedul nostru de ştiri e cu 60% mai gol de subiectul "scăpări". Rămân totuşi leakuri ale viitoarelor flagship-uri, iar Xiaomi Mi 6 pare să fie următorul subiect fierbinte pe listă. După un teaser ce îi arăta clar spatele, azi vedem o serie de randari care reconfirma camera duală şi unghiuri interesante pentru porţiunile laterale din spate.

Xiaomi Mi 6

Zvonuri precedente indicau că telefonul va sosi la mijloc de luna aprilie, fie cu procesor Snadpragon 821, fie cu Snapdragon 835, daca e gata la timp. Odată cu noile randări aflăm că Xiaomi ar fi decis să renunţe la jackul audio, după modelul celor de la LeEco, HTC sau Apple, plus Motorola pe Moto Z. Felul in care se curbează marginile în spate aduce aminte de o supermașină, combinând ideea de rigiditate a angularității cu o curbură fină a la Galaxy S.

În zona frontală pare a se afla un panou cu muchii foarte înguste şi un buton Home supradimensionat, cu scanner de amprente inclus. Nu e exclus să vedem şi scanner de iris printre senzorii frontali de sus. Vă reamintesc că telefonul ar trebui să aibă 3 versiuni, printre care şi una cu muchii curbate, 6 GB RAM şi procesor Snapdragon 835, una cu ecran plat şi procesor Snapdragon 821 sau 835, plus 4 GB RAM, dar şi una cu procesor Helio X30 şi 4 GB RAM, probabil tot cu ecran plat.

Între timp aflăm prin intermediul unui pont primit de la cititorul nostru Mădălin că telefonul Xiaomi a apărut deja pe GearBest.com, cu procesor Snapdragon 835. Randarea nu prea se potriveşte cu ce am văzut în ultima vreme şi e probabil doar un placeholder la acest retailer.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×