Xiaomi Mi Notebook Pro acum în varianta cu procesor Intel i5-8250U pe GeekBuying!

1.940 ori
<b>Xiaomi Mi Notebook Pro acum în varianta cu procesor Intel i5-8250U pe GeekBuying!</b>Cei aflați în căutarea unui notebook cu procesor Intel de nouă generație pot opta astăzi pentru modelul Mi Notebook Pro ce este vândut de către GeekBuying. E drept că prețul nu este tocmai accesibil pentru orice buzunar, dar vorbim aici despre

De ceva vreme au început să fie vândute și notebook-uri echipate cu procesoare Intel de generație a 8-a, printre acestea regăsindu-se și modelul Xiaomi Mi Notebook Pro. Produsul de față este deja prezent în oferta GeekBuying unde îl puteți găsi la prețul de 1049.99 dolari, o sumă ce-i drept cam piperată. Vă veți bucura totuși de un laptop modern și performant, unul care se prezintă bine și la nivel de look.

Xiaomi Mi Notebook Pro

Vine cu un display IPS Full HD de 15.6 inch (1920 x 1080 pixeli), cu procesorul quad-core Intel Core i5-8250U ce poate fi tactat la o frecvență maximă de 3.4 GHz și cu soluția grafică GeForce MX150 ce aduce 2 GB memorie GDDR5. Noul procesor prezent aici se remarcă atât prin performanță high-end, dar și printr-un consum redus de energie. 

Xiaomi Mi Notebook Pro

De asemenea, se oferă și tehnologia Intel Turbo Boost prin care se oferă extra putere atunci când este nevoie de mai mult. Acest laptop de la Xiaomi mai aduce și sistemul de operare Windows 10, scanner de amprente, 8 GB RAM (2400 MHz) pentru un multitasking eficient și 256 GB de stocare SSD PCIe.

Xiaomi Mi Notebook Pro

Avem și o cameră frontală de 1 megapixeli utilă pentru apeluri video HD, conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac Dual-Band 2.4GHz / 5.0GHz și o tastatură iluminată. Se oferă și următoarele elemente de conectivitate: 2x porturi USB Type-C, 2x porturi USB 3.0, 1x port HDMI, 1x port 3.5 mm și un cititor de carduri SD. 

Xiaomi Mi Notebook Pro

Totodată mai trebuie știut că primim pe acest notebook și o tastatură iluminată cu o cursă a tastelor de 1.3 mm și cu o luminozitate de 3 unități nits. Xiaomi Mi Notebook Pro vine cu baterie de 4 celule și prețul la GeekBuying.com este de 1049.99 dolari. Există de asemenea și variante superioare echipate cu procesoare i7-8550U și 8 sau 16 GB RAM.

UPDATE: Cei de la GeekBuying ne-au oferit codul promoțional GKBMNBP pentru achiziția lui Xiaomi Mi Notebook Pro la prețul de 999.99 dolari!

Alte câteva promoții actuale oferite de retailer aveți mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×