Conferința dezvoltatorilor Microsoft Build 2019 debutează cu un eveniment Keynote; Noutăți pentru Azure, IoT, Cortana și gaming

518 ori
<b>Conferința dezvoltatorilor Microsoft Build 2019 debutează cu un eveniment Keynote; Noutăți pentru Azure, IoT, Cortana și gaming</b>După cum probabil știți, în perioada 6-8 mai are loc și conferința dezvoltatorilor Microsoft Build 2019 - eveniment care a debutat ieri cu un show de tip Keynote menit să ne aducă vești despre cele mai noi produse software

După cum probabil știți, în perioada 6-8 mai are loc și conferința dezvoltatorilor Microsoft Build 2019 - eveniment care a debutat ieri cu un show de tip Keynote menit să ne aducă vești despre cele mai noi produse software create de compania IT. Avem noutăți în zona AI, promisiuni importante pentru asistentul vocal Cortana, dar și aplicații în domeniul Cloud, machine learning și chiar gaming totodată. 

Microsoft Build 2019

Cum majoritatea subiectelor vizează dezvoltatorii nu intrăm în detalii prea tehnice, astfel că avem pentru voi un material video mai jos care cuprinde cele mai importante anunțuri făcute în cadrul evenimentului Keynote. Printre subiectele discutate s-a aflat și Microsoft Azure, soluția de cloud care an de an a fost în centrul atenției la edițiile Build organizate de către companie.

Sunt lansate noi tool-uri Azure menite să ajute dezvoltatorii, iar în zona de AI avem suport pentru tehnologii ca ONNX Runtime, NVIDIA TensorRT sau Intel nGraph pe procesoare de la NVIDIA și Intel. Sunt introduse și noi funcții în cadrul serviciului Azure Machine Learning pentru a ajuta dezvoltatorii să creeze modele de calitate mai ușor și să simplifice munca.

Microsoft pare a-și schimba strategia AI și aflăm că asistentul virtual Cortana va fi axat mai mult pe partea de business și o veste bună este aceea că asistentul ar urma să adopte un limbaj mai natural grație tehnologiei Semantic Machines pe care Microsoft a achiziționat-o anul trecut. Aveți mai sus un demo al modului în care va suna și purta conversații Cortana.

Cât despre celelalte anunțuri făcute de către Microsoft, avem pe listă și un joc Minecraft AR care ar urma să ajungă pe mobil, un teaser pentru sosirea lui Microsoft Edge pe macOS și vestea că Microsoft va folosi Chromium Engine pentru dezvoltarea browser-ului Edge. Aveți mai sus și scurta recapitulare în format video și detalii extra chiar pe site-ul companiei aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×