WWDC 2019, conferința dezvoltatorilor Apple va avea loc în perioada 3-7 iunie; iOS 13 va fi dezvăluit aici

Autor:  | Publicat în:  Apple  iOS 701 ori
<b>WWDC 2019, conferința dezvoltatorilor Apple va avea loc în perioada 3-7 iunie; iOS 13 va fi dezvăluit aici</b>După târguri de tehnologie precum IFA și MWC vom avea parte de conferințe ale dezvoltatorilor din partea marilor companii de pe piață precum este cazul Google și Apple. Am aflat deja faptul că Google I/O 2019 va avea loc

După târguri de tehnologie precum IFA și MWC vom avea parte de conferințe ale dezvoltatorilor din partea marilor companii de pe piață precum este cazul Google și Apple. Am aflat deja faptul că Google I/O 2019 va avea loc în perioada 7-9 mai, iar astăzi descoperim și zilele în care va fi desfășurată conferința gigantului din Cupertino și anume WWDC 2019.

Apple WWDC 2019

Aceasta va avea loc în perioada 3 - 7 iunie, în San Jose, California și la fața locului așteptăm printre altele și dezvăluirea primei versiuni Beta de iOS 13. Se vorbește despre implementarea unei teme de culoare închisă pentru întreg sistemul de operare, dar și despre noutăți aduse la nivel de navigare și look.

Ar trebui să vedem și îmbunătățiri pentru asistentul vocal Siri care a cam rămas în urmă, dar și noutăți pentru macOS și watchOS, sistemul regăsit pe ceasurile inteligente ale companiei. Cel mai probabil la fața locului nu vom avea parte de lansări hardware, dar poate că apar ceva indicii despre un viitor iPad sau poate chiar iPhone XI, telefon așteptat să debuteze în luna septembrie. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×