Apple WWDC 2019 își deschide porțile astăzi! Iată cum poți urmări live evenimentul keynote de la ora 20:00 (ora României)

849 ori
<b>Apple WWDC 2019 își deschide porțile astăzi! Iată cum poți urmări live evenimentul keynote de la ora 20:00 (ora României)</b>Această zi de 3 iunie marchează și startul conferinței dezvoltatorilor Apple WWDC 2019, show a cărui deschidere va fi marcat de către un eveniment keynote în această seară. La fața locului așteptăm multe noutăți interesante

Această zi de 3 iunie marchează și startul conferinței dezvoltatorilor Apple WWDC 2019, show a cărui deschidere va fi marcat de către un eveniment keynote în această seară. La fața locului așteptăm multe noutăți interesante, de la iOS 13 și al său Dark Mode + Siri actualizat, la o nouă versiune macOS, dar și la potențiale upgrade-uri hardware pentru PC-ul Mac Pro care ar primi un look nou cu această ocazie.

V-am vorbim despre toate așteptările noastre într-un articol dedicat pe care îl puteți găsi chiar aici, iar acum revenind la ideea acestei postări, aflați că evenimentul keynote va fi transmis în regim de live streaming. Show-ul începe la ora 20:00 (ora României) și există câteva metode diferite prin care puteți viziona în timp real anunțurile Apple:

  • din browser-ul Safari pe device-uri iOS, macOS
  • din aplicația WWDC pe iOS
  • din browserele Microsoft Edge, Firefox, Chrome pe Windows
  • din aplicația Events pe Apple TV

Așadar puteți urmări evenimentul accesând link-ul acesta din cadrul browser-ului Safari pe terminalele iOS și macOS, sau accesând fix același link de pe un terminal Windows. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×