Google I/O 2019 începe astăzi! Iată cum poți urmări evenimentul keynote live de la ora 20:00 (ora României)

923 ori
<b>Google I/O 2019 începe astăzi! Iată cum poți urmări evenimentul keynote live de la ora 20:00 (ora României)</b>În fiecare an în perioada mai-iunie avem programate principalele conferințe ale dezvoltatorilor din partea unor companii gigant precum este cazul Microsoft, Apple și Google. Show-ul Microsoft a început deja după

În fiecare an în perioada mai-iunie avem programate principalele conferințe ale dezvoltatorilor din partea unor companii gigant precum este cazul Microsoft, Apple și Google. Show-ul Microsoft a început deja după cum v-am relatat mai devreme în cadrul unui articol, iar din această seară se deschid și porțile conferinței Google I/O 2019 ce are loc în perioada 7-9 mai și care va debuta printr-un eveniment keynote.

Show-ul va începe la ora 20:00 (ora României) în această seară și veți putea urmări evenimentul chiar din cadrul acestui articol, prin streamul live de mai sus. Keynote-ul va fi marcat de anunțul principalelor noutăți software Google la care s-a lucrat în ultimul an, dar și de prezentarea noilor smartphone-uri Pixel 3a și Pixel 3a XL - modelele mid-range care ar impresiona plăcut pe partea foto.

Așteptăm desigur și detalii despre Android Q la fața locului, dar și demo-uri pentru noutățile rezervate lui Google Assistant. Probabil vom avea parte și de vești proaspete legate de wearOS și cu siguranță de prezentări pentru funcții noi aduse aplicațiilor celebre din portofoliul Google.

Se va vorbi și despre realitatea augumentată, VR, dar și despre soluții IoT. Descoperim toate noutățile diseară de la ora 20:00!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×