Apple va organiza conferința WWDC 2019 în perioada 3-7 iunie, iOS 13 fiind așteptat aici cu un Dark Mode la pachet

572 ori
<b>Apple va organiza conferința WWDC 2019 în perioada 3-7 iunie, iOS 13 fiind așteptat aici cu un Dark Mode la pachet</b>După ce anterior aflam când va avea loc conferința dezvoltatorilor Google I/O 2019, acum este momentul să descoperim când plănuiesc și cei de la Apple evenimentul numit WWDC. Ei bine în ultimele ore compania din

După ce anterior aflam când va avea loc conferința dezvoltatorilor Google I/O 2019, acum este momentul să descoperim când plănuiesc și cei de la Apple evenimentul numit WWDC. Ei bine în ultimele ore compania din Cupertino a început distribuirea invitațiilor la show-ul ce va avea loc în perioada 3 - 7 iunie și unde așteptăm noutăți interesante pentru iOS, macOS, dar și watchOS și alte produse software. 

Aflăm că evenimentul va avea loc în cadrul centrului McEnery Convention din San Jose, California și că pe data de 3 iunie vom avea parte de un show Keynote în care vor fi dezvăluite principalele noutăți software. Se așteaptă ca Apple să pună accentul pe prezentarea lui iOS 13, release care potrivit leak-urilor din ultima vreme va oferi și un Dark Mode la pachet.

Deși șansele de a vedea produse hardware la fața locului sunt destul de mici, se vehiculează că Apple ar pregăti un nou iPad de 10.5 inch, dar și lansarea dispozitivelor AirPower și AirPods 2. Apropo de eveniment, dezvoltatorii interesați să participe se pot înscrie pe site-ul Apple și plăti suma de 1.599 dolari pentru un bilet, asta în cazul în care sunt selectați de sistem în limita locurilor disponibile. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×