CyanogenMod 7.2.0 RC1 acum disponibil, cel mai nou release bazat pe Android 2.3!

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 1.710 ori
<b>CyanogenMod 7.2.0 RC1 acum disponibil, cel mai nou release bazat pe Android 2.3!</b>Cel mai nou release CyanogenMod bazat pe Android 2.3, acum versiunea 2.3.7 a fost lansat în varianta CyanogenMod 7.2.0 RC1. Dezvoltatorii din spatele acestui proiect afirmă că softul a întârziat prea mult și că nu mai suferea amânare, deci au...

Cel mai nou release CyanogenMod bazat pe Android 2.3, acum versiunea 2.3.7 a fost lansat în varianta CyanogenMod 7.2.0 RC1. Dezvoltatorii din spatele acestui proiect afirmă că softul a întârziat prea mult și că nu mai suferea amânare, deci au decis să îl lanseze într-o variantă preliminară.

Aflăm de pe blogul CyanogenMod că softul este compatibil cu aproximativ 70 de terminale mobile, printre care și HTC Desire HD, LG Optimus Pro, HTC Desire, Nexus S, Motorola Defy, LG Optimus 2X și multe, multe altele. Versiunea 7.2 aduce câteva funcții portate din Android 4.0 pe acest release de Gingerbread și evident și obișnuitele bug fix-uri. O funcție nouă este este căutarea predictivă de contacte în dialerul din OS. Printre bugurile reparate se număra cel care făcea să dispară soneriile de pe cardul SD.

în această versiune de software a fost adăugat suport pentru câteva modele de telefoane Sony Ericsson care nu erau compatibile până acum, plus suport pentru dongle-uri GPS Bluetooth, a fost îmbunătățit suportul pentru tastaturi și mouse USB și îmbunătățiți și indicatorii de baterie și semnal. Mai multe detalii găsiți în acest changelog.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×