Nokia reduce productia, face concedieri de sute de angajati

1.729 ori
<b>Nokia reduce productia, face concedieri de sute de angajati</b>Dupa cum anuntanm inca din luna noiembrie a anului trecut, Nokia a trecut la "cutting costs", prin scaderea productiei in Finlanda. Astfel, compania isi va inchide sectiunea din Jyv&auml;skyl&auml; si va reduce productia la Salo. Jyv&auml;skyl&auml; este...

Dupa cum anuntanm inca din luna noiembrie a anului trecut, Nokia a trecut la "cutting costs", prin scaderea productiei in Finlanda. Astfel, compania isi va inchide sectiunea din Jyväskylä si va reduce productia la Salo.

Jyväskylä este locul in care se afla segmentul de cercetare si dezvoltare Nokia, care are 320 de angajati, acestia urmand sa fie disponibilizati in curand. Producatorul finlandez de telefoane isi va continua totusi cercetarea la Oulu, Tampere si Helsinki, cat despre Salo, acel segment are 2500 de angajati, dintre care unii vor fi trimisi in somaj tehnic.

Nokia numeste aceste mutari de la Salo "concedieri temporare", care vor afecta 20, pana la 30% dintre angajati. Va ajunge oare criza si la Nokia Jucu si daca da, oare la cati angajati romani vor renunta finlandezii?

Sursa: Unwiredview.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×