Dell pregăteşte un rival pentru Surface Studio deja, un desktop pentru creativi, cu dotări ultra high end (Video)

838 ori
<b>Dell pregăteşte un rival pentru Surface Studio deja, un desktop pentru creativi, cu dotări ultra high end (Video)</b>Nici bine nu a fost lansat oficial Microsoft Surface Studio și iată că Dell pare a pregăti un soi de rival ce se va axa pe același principiu de funcționare. Dispozitivul pe care îl vedeți în imaginea din cadrul acestui articol este destinat design-erilor

În cadrul conferinţei AdobeMax de ieri a fost remarcat şi un scurt clip de câteva zeci de secunde, în care Dell a oferit o privire asupra unui viitor produs al său. Nu e vorba despre un laptop nou sau o tabletă, ci mai degrabă un soi de rival pentru Microsoft Surface Studio.

Ar fi poate prea mult să îl numim chiar "clonă", mai ales că abordarea de design e diferită aici. Pentru început o diferenţă e faptul că nu desenăm direct pe ecranul acestui PC, ci folosim o tabletă separată în stil Cintiq, probabil inclusă la pachet. Se remarcă şi zona de sub ecranul acestui All in One, cu o serie de orificii ce par dedicate unor difuzoare high end.

Nici designul nu e la fel de sexy precum cel al produsului Microsoft, asta e sigur. E interesant că Dell are propria alternativă la Surface Dial, acel mic gadget rotativ, care se putea plasa pe ecran pentru a interacţiona cu materialele digitale, a deschide palete de opţiuni şi culori. Dell nu a detaliat dotările, chipsetul sau preţul, dar a promis că vom afla mai multe la CES 2017.

Cu siguranţă va fi vorba de un produs de mii de euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×