Asphalt Xtreme lansat oficial, aduce curse offroad printre piramide şi gheţari (Video)

1.347 ori
<b>Asphalt Xtreme lansat oficial, aduce curse offroad printre piramide şi gheţari (Video)</b>Cel mai nou titlu Asphalt numit Xtreme - a fost lansat oficial astăzi, fiind disponibil spre descărcare pentru telefoanele ce rulează iOS și Android. Jocul sosește într-un pachet de aproximativ 1 GB, și după cum aflați încă de acum ceva timp, avem de-a

După o aşteptare de doar 2 săptămâni, Asphalt Xtreme e aici. El face parte din lineup-ul de iarnă al celor de la Gameloft, prezentat cu 2 săptămâni în urmă şi incluzând şi un nou titlu Modern Combat. Jocul e gratuit in Play Store şi App Store şi e un succesor mai apropiat de Asphalt 8, decât de ultimul endless runner Asphalt.

Asphalt Xtreme

Titlul aduce de această dată cursele în mediu offroad şi în loc să mai avem bestii de mare viteză, precum modele Lamborghini sau Audi, putem, conduce buggie-uri în deşert sau chiar modele Monster Truck. 35 de automobile sunt incluse, printre care şi pickup-uri şi maşini de rally, dar şi camioane veritabile. Mărci precum Jeep, Ford, Mercedes-Benz, Predator sau Dodge au modele incluse aici.

Asphalt Xtreme

Vom putea să ne întrecem în Valea Nilului, printre dune de nisip, dar şi printre gheţarii din nordul Europei sau în zona industrială din Detroit. A fost păstrat conceptul de nitro, iar grafica pare a fi primit un upgrade, mai ales la lookul maşinilor şi al fundalurilor din nivele. Multiplayerul include până la 8 jucători, iar cele 5 moduri de joc de aici aduc peste 500 de challenge-uri şi 400 de events în mod Carieră.

Evident putem upgrada maşinile şi să le schimbăm lookul, iar bara de energie care ne limitează gameplayul e la posturi, sub forma unui schimb de ulei. Găsiţi jocul aici în Play Store şi aici în App Store. Ocupă în jur de 1 GB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×