Braţe robotice şi un controller Xbox Elite: acesta e secretul clipului promo Surface Studio (Video)

770 ori
<b>Braţe robotice şi un controller Xbox Elite: acesta e secretul clipului promo Surface Studio (Video)</b>Probabil și voi ați fost captivați de clipul de prezentare al computer-ului All-in-One Microsoft Surface Studio, un produs ce deja ar fi epuizat stocurile pe piața americană. Astăzi avem ocazia să aflăm cum a fost filmat clipul promoțional și să vedem cum

Uneori detaliile de tip "making of" pentru clipuri, videoclipuri şi reclame sunt mai fascinante decât reclama în sine. E şi cazul poveştii clipului promo pentru Surface Studio, desktop all in one Microsoft de 28 inch, destinat profesioniştilor şi graficienilor. Azi aflăm şi detalii despre realizarea acelui video şi aparent tehnologii de vârf au fost implicate.

Surface Studio

Sean Brown, preşedinte al Motorized Precision a detaliat întreg procedeul, care a implicat un braţ robotic şi un controller de Xbox, care au permis realizarea acelor unghiuri unice pentru reclama la Surface Studio. Microsoft a folosit randări generate pe computer, dar şi o serie de alte efecte pentru că respectivul clip să iasă bine.

Pe lângă artiştii vizuali implicaţi, "KIRA" a fost vedeta, acel braţ robotizat de mare precizie pe care îl vedeţi în imaginile din acest articol. KIRA are o înălţime de până la 2.7 metri, cântăreşte 258 de kilograme, iar baza sa fixă cântăreşte de 7 ori mai mult. Această unealtă se poate mişca 1 metru în 0.5 secunde şi a avut rolul de a crea mişcări de cameră ideale în timpul clipului.

Camera a fost o unitate Red Epic Dragon, cu lentile Canon de 15.5-47 mm. Motorized Precision a folosit aplicaţia sa MP Studio pe Surface Studio chiar, în tandem cu un controller Xbox One Elite, pentru a îl manipula pe KIRA. Forţele creative care au lucrat la reclama au folosit noul desktop AIO şi se declară tare încântate de el.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×