Difuzorul smart cu Cortana, Harman Kardon Invoke va sosi cu integrare Spotify, Pandora şi TuneIn

740 ori
<b>Difuzorul smart cu Cortana, Harman Kardon Invoke va sosi cu integrare Spotify, Pandora şi TuneIn</b>O veste importantă sosește astăzi pentru utilizatorii ce au în plan achiziția difuzorului smart Harman Kardon Invoke, produs ce aduce asistentul virtual Cortana la pachet. Se pare că acesta va oferi integrare pentru soluțiile de streaming Spotifiy,

La începutul acestei luni aflam detalii concrete despre difuzorul smart Harman Kardon Invoke, care vine cu asistentul Cortana la pachet. Descopeream pe atunci că soseşte cu suport Skype, iar azi aflăm că integrează şi servicii muzicale.

Harman Kardon iNVOKE

E vorba despre Spotify, Pandora, TuneIn şi alte câteva. Produs al celor de la Harman Kardon în colaborare cu Microsoft, Invoke e aşteptat să debuteze în curând, poate chiar la BUILD 2017 luna viitoare. Recent au apărut şi capturi de ecran din aplicaţia de Android asociată acestui gadget, cu o interfaţă destul de intuitivă şi plăcută, consistentă la nivel de colorit cu identitatea albăstruie a lui Cortana.

Ne aşteptăm la un design clasic, cilindric, cu corp metalic compact şi iluminare în zona superioară pentru a semnala interacţiunile. Jocurile de lumini ar trebui să însoţească playback-ul muzical şi sunt sigur că vom vedea şi interconectare cu soluţii smart home şi poate produse Harman din zona auto. Să nu vă mire dacă pe viitor apare şi o versiune cu Bixby, de vreme ce Harman e deţinută de Samsung.

Rival cu Amazon Echo și Google Home, Invoke va avea probabil un preț între 100 și 200 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×