Sony Xperia XZ Premium va ajunge în magazinele din Europa pe 1 iunie

1.953 ori
<b>Sony Xperia XZ Premium va ajunge în magazinele din Europa pe 1 iunie</b>Dacă vă numărați printre cei care așteaptă cu sufletul la gură debutul comercial al smartphone-ului Sony Xperia XZ Premium, atunci astăzi este ziua în care aflați data la care terminalul va ajunge în magazine. Ei bine, fix pe 1 iunie acest terminal va fi

Încă de când a fost anunţat la MWC 2017, Sony Xperia XZ Premium a fost înconjurat de precauţie şi mister. Expus într-un cub din sticlă şi fără prea multe handson-uri, terminalul avea de gând să debuteze clar mai târziu decât în această primăvară. Azi aflăm că va sosi în magazine pe 1 iunie.

Sony a pariat pe procesorul Snapdragon 835 pentru acest flagship, ceea ce i-a făcut pe niponi să aştepte puţin la coada marilor companii înhămate la utilizarea acestui chipset. Ceva îmi spune că Galaxy S8 şi Xiaomi Mi 6 au avut prioritate în faţa sa şi Sony nu a dorit să urmeze ruta LG, cu Snapdragon 821. Ce e cert e că acest telefon cu cameră capabilă de filmare la 960 FPS va ajunge pe rafturile magazinelor la început de iunie.

Recent telefonul a fost subiect de discuţii şi în România, apărând la vânzare sub formă de prototip pe OLX, după ce a fost amanetată o unitate de test. Cât despre veştile legate de disponibilitate, ele vin de la un operator german (O2 Germania), deci o sursă destul de solidă. Telefonul e deja la precomandă în UK, la suma de 768 euro, dar probabil va fi mai mare pretul în UE.

Noul flagship Xperia are o cameră de 19 MP, cu senzor complet nou, un ecran 4K de 5.5 inch şi 4 GB RAM la bord. Vine cu baterie de 3230 mAh, 64 GB stocare şi Android 7.1 cu un nou Xperia UI aplicat peste.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×