Sony Xperia XZ Premium va ajunge în magazinele din Europa pe 1 iunie

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.910 ori
<b>Sony Xperia XZ Premium va ajunge în magazinele din Europa pe 1 iunie</b>Dacă vă numărați printre cei care așteaptă cu sufletul la gură debutul comercial al smartphone-ului Sony Xperia XZ Premium, atunci astăzi este ziua în care aflați data la care terminalul va ajunge în magazine. Ei bine, fix pe 1 iunie acest terminal va fi

Încă de când a fost anunţat la MWC 2017, Sony Xperia XZ Premium a fost înconjurat de precauţie şi mister. Expus într-un cub din sticlă şi fără prea multe handson-uri, terminalul avea de gând să debuteze clar mai târziu decât în această primăvară. Azi aflăm că va sosi în magazine pe 1 iunie.

Sony a pariat pe procesorul Snapdragon 835 pentru acest flagship, ceea ce i-a făcut pe niponi să aştepte puţin la coada marilor companii înhămate la utilizarea acestui chipset. Ceva îmi spune că Galaxy S8 şi Xiaomi Mi 6 au avut prioritate în faţa sa şi Sony nu a dorit să urmeze ruta LG, cu Snapdragon 821. Ce e cert e că acest telefon cu cameră capabilă de filmare la 960 FPS va ajunge pe rafturile magazinelor la început de iunie.

Recent telefonul a fost subiect de discuţii şi în România, apărând la vânzare sub formă de prototip pe OLX, după ce a fost amanetată o unitate de test. Cât despre veştile legate de disponibilitate, ele vin de la un operator german (O2 Germania), deci o sursă destul de solidă. Telefonul e deja la precomandă în UK, la suma de 768 euro, dar probabil va fi mai mare pretul în UE.

Noul flagship Xperia are o cameră de 19 MP, cu senzor complet nou, un ecran 4K de 5.5 inch şi 4 GB RAM la bord. Vine cu baterie de 3230 mAh, 64 GB stocare şi Android 7.1 cu un nou Xperia UI aplicat peste.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×