Digi Mobil inaugurează serviciul Voce 4G (VoLTE) pe 20 octombrie; Iată ce telefoane superstar suportă serviciul

5.160 ori
<b>Digi Mobil inaugurează serviciul Voce 4G (VoLTE) pe 20 octombrie; Iată ce telefoane superstar suportă serviciul</b>Operatorul Digi Mobil a anunțat astăzi inaugurarea serviciului Voce 4G VoLTE, funcție ce va fi disponibilă pe terminalele ce oferă suport din fabrică. Avem o listă a acestor dispozitive și aflăm că la nivel național opțiunea de față va fi oferită din

Digi Mobil a anunţat în această săptămână debutul serviciului Voce 4G (VoLTE) pe 20 octombrie, pe unele dintre cele mai căutate telefoane ale anului. În parteneriat cu Samsung operatorul va inaugura funcţionalitatea pe Galaxy S8 şi Galaxy S8+.

Tehnologia Voice Over LTE (VoLTE) permite realizarea unui apel telefonic prin reţeaua 4G şi asta fără a fi nevoie ca terminalul să treacă din reţeaua 4G în cea clasică pentru voce, 3G. Printre avantaje se numără conectarea mai rapidă, scăderea timpului de aşteptare la sub două secunde şi o claritate şi calitate crescută. Veţi putea realiza şi apeluri şi face trafic de date simultan, sau chiar streaming la viteze 4G.

Serviciul Voce 4G este evident gratuit pentru toate abonamentele din oferta. Începând cu data de 20 octombrie toţi posesorii de terminale Galaxy S8 şi Galaxy S8+ vor beneficia de noul serviciu. Acest debut vine în continuarea investiţiilor şi evoluţiei serviciilor 4G Digi Mobil din România. Samsung Galaxy S8 şi S8+ sunt două dintre cele mai apreciate şi cele mai căutate telefoane din România, explicând astfel de ce au fost folosite pentru inaugurarea VoLTE pentru Digi Mobil.

Telefoanele pot fi achiziţionate de la operator în 24 de rate fără dobândă la abonamentele Optim cu rate direct pe factura Digi. Ratele se acordă prin creditul "ING Acum", iar pentru un Galaxy S8 de exemplu rata este de 108 lei pe lună. Pentru S8+ este de 123 lei, TVA inclus, plus avans.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×