eMAG.ro inaugurează cel mai mare showroom al său din provincie în Timişoara, are oferte speciale la debut

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.328 ori
<b>eMAG.ro inaugurează cel mai mare showroom al său din provincie în Timişoara, are oferte speciale la debut</b>Această zi este una cu importanță pentru retailerul eMAG, asta datorită extinderii ce se întâmplă în provinicie. Este momentul în care se deschid porțile noului showroom din Timișoara, acesta fiind totodată și cel mai mare spațiu comercial de acest tip

eMAG.ro îşi extinde acoperirea, inaugurând cel mai mare showroom al său din provincie, situat în Timişoara. Peste 1000 de produse vor fi expuse, de la 100 de branduri. Suprafaţa totală este de aproape 900 de metri pătraţi şi alte detalii extra şi imagini avem mai jos.

Showroom eMAG Timisoara

Aflăm că 120.000 de comenzi vor fi livrate anual din acest nou showroom, iar Timişoara este al doilea oraş după Bucureşti, în care eMAG.ro are două showroomuri. Marea inaugurare are loc pe 12 octombrie, iar noua locaţie este amplasată pe bulevardul Liviu Rebreanu numărul 2-5. Acesta este al treilea magazin offline inaugurat de eMAG în 2017, alte showroom-uri fiind deschise în ultimele luni în Bucureşti (Titan) şi Sibiu.

Showroom eMAG Timisoara

Motivul extinderii este cererea tot mai mare în aceste regiuni şi numărul mare de comenzi în rândul clienţilor din vestul ţării spre exemplu. Noul showroom acoperă zona de sud a oraşului, iar clienţii eMAG.ro vor putea testa înainte de a plasa comanda peste 1000 de produse, dar şi accesorii. Fie că e vorba de electrocasnice, electronice, soluţii IT sau de gaming, toate sunt puse la dispoziţie.

Showroom eMAG Timisoara

În plus, între 12 şi 15 octombrie vor exista reduceri în exclusivitate la noul showroom, de până la 45% pentru diferite categorii de produse: electronice, electrocasnice, îngrijire personală. Clienţii care fac comenzi direct în showroom pot achiziţiona produsele în 12 rate fără dobândă, folosind carduri de cumpărături partenere. Oferta specială din primele 4 zile de la deschidere se află aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×