Digi Mobil şi ZTE lansează servicii VoLTE, inaugurate de modelul ZTE Blade A320

1.101 ori
<b>Digi Mobil şi ZTE lansează servicii VoLTE, inaugurate de modelul ZTE Blade A320</b>La doar câteva zile de la aflarea veștii că Digi Mobil colaborează cu Ericsson la dezoltarea rețelei 5G, iată că mai aflăm despre o premieră a operatorului. Acesta a lansat împreună cu ZTE servicii VoLTE, acestea fiind inaugurate pe smartphone-ul

După ce Digi Mobil s-a asociat cu Ericsson pentru dezvoltarea de servicii 5G, aflăm acum de un parteneriat cu ZTE, de această dată pentru lansarea unui smartphone nou. Terminalul va fi compatibil cu tehnologia de voce 4G.

ZTE şi Digi Mobil au realizat deja testele de compatibilitate pentru serviciul VoLTE, astfel că în perioada următoare abonaţii Digi Mobil vor putea folosi acest serviciu pe handseturile compatibile. Serviciile voce 4G sunt inaugurate de terminalul ZTE Blade A320, un model dual SIM cu ecran de 5 inch şi dotări entry level. Are procesor quad core de 1.1 GHz, 1 GB RAM şi 8 GB stocare, plus slot microSD şi Android 7.1.1 ca OS.

Telefonul oferă suport pentru conectivitate 4G, în banda 38, dar şi banda 1. Tehnologia Voice Over LTE (VoLTE) vă va permite să realizaţi convorbiri telefonice prin reţeaua 4G şi asta fără a mai trece automat terminalul din reţeaua 4G de date în cea clasică pentru voce, 3G. Avantajele VoLTE includ o claritate şi calitate crescută a convorbirii, conectare aproape instantanee, timp scăzut de aşteptare, dar şi posibilitatea de a realiza simultan download 4G/streaming şi apeluri voce.

Activarea serviciului Voce 4G este gratuită la RCS & RDS, pentru toate abonamentele din oferta. ZTE Blade A320 poate fi achiziţionat în 24 de rate fără dobândă la abonamentele Optim, cu rate direct pe factura Digi, sau cu plaTa integrală la abonamentul Avantaj. Rata lunară pentru acest model este de doar 13 lei pe lună., plus avans (349 lei). 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×