Digi Mobil începe furnizarea de servicii 4G LTE în banda 2100 MHz (banda 1 LTE); pentru început doar în Oradea și Pitești

2.870 ori
<b>Digi Mobil începe furnizarea de servicii 4G LTE în banda 2100 MHz (banda 1 LTE); pentru început doar în Oradea și Pitești</b>Această seară ne aduce o informație foarte bună din partea operatorului Digi Mobil, acesta confirmând astfel lansarea serviciilor 4G LTE în banda 2100 MHz (banda 1 LTE). Pentru început doar utilizatorii din Oradea și Pitești se vor putea bucura de

La aproximativ o lună de la articolul prin care vă informam despre faptul că operatorul Digi Mobil plănuiește extinderea licenței pe banda 2100 MHz pentru furnizarea de servicii 4G, iată că avem și confirmarea oficială. Un comunicat de presă ajuns în inbox-ul nostru ne informează despre lansarea serviciilor de comunicații mobile 4G în banda de frecvențe de 2100 MHz (banda 1 LTE), începând cu data de 20 octombrie.

Primii utilizatori ce se vor putea bucura de acces la tehnologia 4G în banda nouă, sunt cei din Oradea și Pitești, urmând ca până în ianuarie 2017 tehnologia să fie implementată și în următoarele orașe: Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov, Craiova, Constanţa, Iaşi, Arad, Sibiu, Galaţi, Târgu Mureş, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Reşiţa, Slatina, Hunedoara, Valea Prahovei și zona Râşnov, Zărneşti, Moeciu şi Bran.

Aflați că prima etapă a noului proiect va continua până în iunie 2017, urmând să acopere și alte localități, precum și litoralul. Se continuă și lucrul la extinderea rețelei Digi Mobil în banda 2600 MHz (banda 38 LTE), numărul de stații de bază în această frecvență urmând să ajungă la aproximativ 1000 până la finele anului.

Lansarea noii benzi 2100 MHz va permite astfel și compatibilitatea cu celelalte smartphone-uri de pe piață cărora le lipsea banda 38 folosită până în prezent. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×