Donald Trump s-a întâlnit cu mai marii din tech: şefii Amazon, Google, Tesla și Apple; Twitter a fost respins şi Elon Musk face acum parte din echipa Trump

2.175 ori
<b>Donald Trump s-a întâlnit cu mai marii din tech: şefii Amazon, Google, Tesla și Apple; Twitter a fost respins şi Elon Musk face acum parte din echipa Trump</b>Vă anunțam cu doar o zi în urmă despre întâlnirea convocată de către Donald Trump cu mai marii din zona tech din SUA, printre aceștia numărându-se firme precum Apple, Amazon, Google, dar și Tesla. Astăzi avem ocazia să aflăm câteva detalii despre

Prefaţam întâlnirea preşedintelui ales în SUA, Donald Trump cu mai marii tech de ceva vreme şi iată că ea a avut loc ieri, în sfârşit. Trump a convocat la întrunire oficiali de la firme ca Tesla, Microsoft, Apple, Amazon și Google, pentru a stabili o strategie pentru următorii ani şi pentru o colaborare eficientă cu noul preşedinte.

Intalnire Trump

Au fost şi elemente interesante, precum scoaterea Twitter de pe listă pentru că Trump consideră că acea firmă e "prea mică". Aparent magnatul e supărat că Twitter a refuzat să aprobe 2 emoji-uri care să îl reprezinte pe Trump în timpul alegerilor. Întâlnirea cu aceste capete luminate e cu atât mai bizară, cu cât toţi au susţinut-o pe Hillary în campanie.

Printre punctele de discuţie s-a numărat şi aducerea joburilor înapoi în SUA, dar mai degrabă joburi în zona de producţie, decât ingineri software totuşi. Preşedintele SUA a ţinut să sublinieze că îi respectă pe cei din cameră şi că doreşte ca ei să continue cu inovaţia. Trump a promis şi că va ridica restricţiile legate de exporturi şi tranzacţii ale companiilor cu alte ţări.

În plus vor creşte şi taxele pe bunuri importate din alte ţări. În mod interesant această adunare s-a lăsat şi cu o numire oficială, Elon Musk alăturându-se echipei de consilieri a lui Trump, în ciuda criticilor pe care i le-a adus magnatului în timpul campaniei electorale. Şi şeful Uber, Travis Kalanick se alătură sfătuitorilor lui Trump.

E bine să vedem şi astfel de persoane în stafful lui Trump, nu doar persoane cu un trecut dubios, asocieri cu rasismul sau lipsă de experienţă. Să sperăm că Musk va putea să îşi exprime viziunea totuşi în acest cerc.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×