Motorola Moto X4 este oferit de Google în varianta cu Android One prin Project Fi la prețul de 399 dolari

1.217 ori
<b>Motorola Moto X4 este oferit de Google în varianta cu Android One prin Project Fi la prețul de 399 dolari </b>Ce apărea anterior ca zvon și anume faptul că Motorola Moto X4 va avea o variantă Android One, este confirmat astăzi la nivel oficial. Terminalul va fi oferit cu această platformă chiar de către Google prin intermediul rețelei Google Fi unde se

Google e multe lucruri în afară de gigant al motoarelor de căutare și un aspect mai puțin cunoscut al său e faptul că oferă servicii asociate unui operator de telefonie prin Project Fi. Mă rog, e mai degrabă MVNO (mobile virtual network operator), dar ați înțeles ideea. Acum în cadrul lui Project Fi e scos la bătaie un Moto X4 cu Android One.

Moto X4

Telefonul a debutat internațional luna trecută, drept un terminal midrange cu cameră duală ce iese mult în relief. La debut se zvonea că va avea și o versiune Android One, care pare a se concretiza acum. Moto X4 Android One e vândut la suma de 399 dolari cu serviciile Project Fi.

Rulează Android stock și are promisiunea a doi ani de actualizări de securitate și funcții fără probleme. Disponibil pe negru și albastru, acest model Android One poate avea o reducere de 165 dolari dacă se dă la schimb un telefon Nexus mai vechi spre exemplu. Moto X4 Android One vine cu 50 de dolari credit Fi și include un corp rezistent la apă și praf, baterie de 3000 mah, 32 GB stocare, ecran AMOLED de 5.2 inch și procesor Snapdragon 630.

Are cameră duală, încărcare rapidă, Bluetooth 5.0 și scanner de amprente. Project Fi este o rețea wireless atipică, care folosește rețelele altor operatori, prin subcontractare de către Google. Face totuși schimb între Sprint, T-Mobile sau US Cellular la nevoie. Trece și pe WiFi când e cazul. Google taxează convorbirile nelimitate cu 20 de dolari pe lună, plus 10 dolari per GB date. Roamingul e gratis în 135 țări.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×