eMAG.ro va scoate din platformă partenerii cu reputaţie proastă

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 3.780 ori
<b>eMAG.ro va scoate din platformă partenerii cu reputaţie proastă</b>În ultima vreme eMAG a devenit o platformă ce adună laolaltă produse vândute și de către alți retaileri parteneri. Acest lucru se transpune într-o ofertă mai variată, dar și într-un proces de livrare mai diferit dacă în coșul de cumpărături se regăsesc

Scriam cu ceva vreme în urmă că eMAG.ro a inaugurat programul "Deschide România", prin care oferă micilor producători locali şansa de a-şi vinde produsele prin platforma eMAG. Azi aflăm şi că în ciuda multiplelor parteneriate cu diferite magazine, eMAG.ro îşi filtrează cu atenţie partenerii. Asfel, partenerii cu reputaţie proastă vor fi scoşi din platformă.

CEO-ul eMAG.ro, Iulian Stanciu a menţionat că peste 10 magazine partenere au fost scoase de pe platformă în ultimii ani. Motivaţia este că aceste firme au avut un serviciu slab şi reputaţie proastă. Stanciu a declarat că magazinelor partenere li se explică faptul că reclamaţiile trebuie rezolvate în favoarea clientului şi că retururile trebuie făcute la timp.

În prima fază există o avertizare şi apoi dacă se repetă greşeala, partenerul e scos din platformă. eMAG.ro a ajuns la 1000 de magazine partenere şi are în oferta sa 13.000 de branduri şi 1100 de categorii de produse listate. În primul an de program "Deschide România" 400 de producători locali vor beneficia de el, cu o investiţie de peste 1 milion de lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×