Fotografia zilei: Hillary Clinton tratată cu spatele pentru un mega selfie în grup

760 ori
<b>Fotografia zilei: Hillary Clinton tratată cu spatele pentru un mega selfie în grup</b>Din seria 'Fotografia zilei' vedem astăzi o imagine cu totul și cu totul inedită în care la loc de cinste se află chiar Hillary Clinton - candidat la președinția SUA. Este vorba despre un selfie de grup uriaș, grup ce îi întoarce spatele lui Hillary

Puteţi uita de acel selfie realizat cu un telefon Samsung la Oscarurile de acum vreo 2-3 ani, cuprinzând mai toate vedetele mari de la Hollywood. Avem un nou selfie care scrie istorie şi îl vedeţi mai jos, cu o sală arhiplină care întoarce spatele la Hillary Clinton doar pentru a se prinde în cadru cu ea.

Hillary se afla în acea sală pentru a ţine un discurs şi la vederea candidatului la preşedinţia SUA, toţi oamenii din sală au avut ca prim instinct poza selfie. Fotografia a devenit virală rapid, fiind distribuită de peste 8000 de ori în doar câteva ore şi având şi sute de comentarii asociate. E posibil să fie un artificiu de PR al managerului de campanie, pentru că spiritul de turmă la nivel de selfie e greu de controlat pentru atât de multe persoane.

Aşteptaţi-vă ca Facebook-ul, Twitterul şi Instagramul să fie invadate de sute de fotografii de tip "eu şi Hillary", eventuale meme-uri şi probabil o să vedem şi un răspuns din partea lui Trump. Să sperăm că al său nu va implica vreun "belfie" (nu căutaţi pe Google la muncă!"), pentru că ar fi trist şi creepy. E interesant că nu prea vedem selfie stick-uri în imagine.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×