Verizon si Mozilla isi arata suportul pentru Google Android

1.143 ori
<b>Verizon si Mozilla isi arata suportul pentru Google Android</b>Google Android castiga teren pe masura ce giganti ai industriei mobile si IT, cum sunt Verizon si Mozilla isi exprima suportul pentru acest OS mobil. De asemenea, aportul distribuitorilor de hardware si software este un mare avantaj pentru platforma...

Google Android castiga teren pe masura ce giganti ai industriei mobile si IT, cum sunt Verizon si Mozilla isi exprima suportul pentru acest OS mobil.

De asemenea, aportul distribuitorilor de hardware si software este un mare avantaj pentru platforma dezvoltata de Google si alianta OHA. Google Android a avut un debut promitator, cu 15 companii implicate in dezvoltarea primei versiuni a sistemului de operare. Prin cooperarea cu Verizon si Mozilla, deducem ca OS-ul va sosi cu browser Firefox Mobile, in vreme ce operatorul va comercializa handseturi Android, eventual in exclusivitate.

Cu cateva zile in urma, developerii implicati in proiectul Google Android au fost premiati in bani, pentru reusitele lor, primii 50 beneficiind de toate onorurile oferite de Google. Momentul lansarii primelor terminale (HTC) ce ruleaza Android se apropie, iar persoanele care au avut ocazia sa testeze OS-ul cu ajutorul unui emulator afirma ca acesta este destul de revolutionar pentru a rivaliza cu orice produs Apple, LG sau Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×