Microsoft ar fi încheiat un contract cu Pegatron pentru producerea lui Surface Phone; telefonul vine în 2017!

1.664 ori
<b>Microsoft ar fi încheiat un contract cu Pegatron pentru producerea lui Surface Phone; telefonul vine în 2017!</b>La scurt timp de la sosirea acelor specificații posibile pentru Microsoft Surface Phone pe web, iată că apar acum și informații referitoare la procesul de producție care este pe cale să debuteze oficial. Publicația chineză Commercial Times, cei de la

Iată că astăzi la scurt timp după ce pe web scăpau câteva specificații posibile pentru Surface Phone, apar și informații legate de procesul de producție care este pe cale să înceapă. Potrivit publicației chineze Commercial Times cei de la Microsoft au încheiat deja un parteneriat cu Pegatron (ODM ce produce iPhone-uri) pentru dezvoltarea modelelor Surface Phone - o primă fază de producție trial fiind pe cale să debuteze în scurt timp.

Acest ziar mai sus menționat dezvăluie totodată și faptul că smartphone-ul high-end pregătit de către Microsoft ar urma să fie anunțat chiar anul viitor. Ne așteptăm la un preț pe măsura pachetului hardware ce ar conține un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 835 cu suport Quick Charging 4.0, 6 GB memorie RAM și un display de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD.

Telefonul va rula sistemul de operare Windows 10 Mobile și va fi capabil să ruleze aplicații X86 prin intermediul Continuum. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×