Barrack Obama si Hillary Clinton votati prin SMS

980 ori
<b>Barrack Obama si Hillary Clinton votati prin SMS</b>Un studiu efectuat recent de catre Samsung arata ca majoritatea posesorilor de telefoane mobile din SUA ar dori sa voteze urmatorul presedinte al tarii prin intermediul SMS-urilor. 61% dintre cei chestionati au declarat ca sunt de acord cu acest procedeu,...

Un studiu efectuat recent de catre Samsung arata ca majoritatea posesorilor de telefoane mobile din SUA ar dori sa voteze urmatorul presedinte al tarii prin intermediul SMS-urilor.

61% dintre cei chestionati au declarat ca sunt de acord cu acest procedeu, segmentul de public fiind alcatuit din persoane de peste 18 ani. 80% dintre participantii la studiu cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani au declarat ca ar prefera sa voteze wireless in cadrul alegerilor prezidentiale. Sistemul se aplica deja in cazul concursului American Idol, unde concurentii sunt votati prin SMS, iar serviciul are un succes enorm. Singura problema este ca voturile prin SMS sunt destul de usor de falsificat, pentru o echipa de hackeri priceputi.

Acelasi studiu Samsung ne informeaza ca peste jumatate dintre Democrati, Republicani si Independenti (chestionati) ar dori sa foloseasca mesajele text in procesul de votare. Sondajul, efectuat de catre Samsung Mobile, a inclus 300 de tineri americani cu varste cuprindse intre 13 si 19 ani si 500 de parinti americani, care au copii cu varste intre 13 si 19 ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×