Produse evoMAG.ro

Gmail primeşte o actualizare care îi aduce Inbox unificat, căutare îmbunătăţită şi altele

Autor:  | Publicat în:  Google 748 ori
<b>Gmail primeşte o actualizare care îi aduce Inbox unificat, căutare îmbunătăţită şi altele</b>Cea mai nouă actualizare Gmail a adus c&acirc;teva funcţii binevenite &icirc;n aplicaţie, inclusiv o căutarea &icirc;mbunătăţită, dar şi noutăţi legate de inboxul unificat. Mai multe detalii aflaţi mai jos. &nbsp; Google a anunţat cu...

Cea mai nouă actualizare Gmail a adus câteva funcţii binevenite în aplicaţie, inclusiv o căutarea îmbunătăţită, dar şi noutăţi legate de inboxul unificat. Mai multe detalii aflaţi mai jos.

Google a anunţat cu câteva ore în urmă o serie de modificări aduse lui Gmail, care vor face mai uşoară administrarea de multiple conturi din aceeaşi zonă. Spre exemplu, acum există o opţiune de a vizualiza toate conturile într-un singur inbox. În plus veţi putea să faceţi browsing printre conversaţii în conturile non Gmail, ca şi în cele native.

Gmail primeşte o actualizare care îi aduce Inbox unificat, căutare îmbunătăţită şi altele

E vorba aici despre conturi Yahoo, Outlook.com şi altele de tip IMAP sau POP. Google a mai inclus cu noul update şi căutări inteligente, astfel că atunci când scrieţi un cuvânt, opţiuni îmbunătăţite de tip autocomplete vor apărea. O modificare de ordin estetic e reprezentată de faptul că acum ataşamentele au previewuri mai mari. Ca ultima menţiune, putem acum salva ataşamente în Google Drive cu o singură apăsare pe ecran.

Gmail primeşte o actualizare care îi aduce Inbox unificat, căutare îmbunătăţită şi altele

Găsiţi APK-ul aici.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×