Varianta europeană a lui HTC 10 primește o actualizare software

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.226 ori
<b>Varianta europeană a lui HTC 10 primește o actualizare software</b>Cu doar câteva zile rămase până la debutul comercial pe plan european al smartphone-ului HTC 10, iată că producătorul taiwanez începe distribuirea unei actualizări software menite să îmbunătățească diferite funcții de fotografiere. Telefonul va sosi

Livrările de terminale HTC 10 vor începe pe plan european de vineri, 6 mai, telefon ce aduce la pachet un display QHD de 5.2 inch și procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820 alături de 4 GB memorie RAM. Nici bine lansat, iată că telefonul deja primește o actualizare software, aceasta fiind axată pe îmbunătățirea funcțiilor foto.

Printre noutăți se numără în primul rând îmbunătățirile aduse funcției Auto HDR, dar și asupra nivelului de luminozitate din fotografiile realizate în condiții low-light. De asemenea, se modifică și UI-ul pentru telemetrul laser, și totodată reduce nivelul de zgomot de culoare mov apărut în fotografiile realizate în modul Pro.

Actualizarea de față sosește via OTA și are o mărime de 85 MB, pachet care printre altele îmbunătățește și stabilitatea conexiunii WiFi. În România, HTC 10 are un preț de aproximativ 3.200 lei, fiind disponibil în oferta celor de la MarketOnline.ro în două variante de culoare: negru, respectiv argintiu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×