Evolio anunţă lansarea noului serviciu de Garanţie Premium, ce asigură înlocuirea de ecran spart indiferent de cauze

650 ori
<b>Evolio anunţă lansarea noului serviciu de Garanţie Premium, ce asigură înlocuirea de ecran spart indiferent de cauze</b>Evolio a anunţat astăzi lansarea noului serviciu de Garanţie Premium, ce va permite &icirc;nlocuirea fără cost suplimentar a display-ului unui smartphone, indiferent de motivele defecţiunii. Serviciul poate fi cumpărat &icirc;n acelaşi timp cu...

Evolio a anunţat astăzi lansarea noului serviciu de Garanţie Premium, ce va permite înlocuirea fără cost suplimentar a display-ului unui smartphone, indiferent de motivele defecţiunii. Serviciul poate fi cumpărat în acelaşi timp cu produsul Evolio, sau în maxim 30 de zile de la achiziţionarea produsului.

Această înlocuire a unui display spart spre exemplu se realizează fără costuri extra, o singură dată. Serviciul include şi extinderea garanţiei standard la 3 ani, cu un an peste limita legală. Este inclus şi service express aici, iar Garanţia Premium e disponibilă contra cost, reprezentând aproximativ 10% din costul produsului Evolio, dar nu mai puţin de 39.90 lei pentru smartphone, respective 29.90 lei pentru GPS.

Oferta se aplică pentru toţi cumpărătorii de produse Evolio, indiferent de locaţie sau de modalitatea de achiziţie. Veţi putea cumpăra produse din magazinele companiei din Cluj, Timişoara sau Bucureşti, sau online de pe www.evolioshop.com. Serviciul Express Service înglobat în această garanţie prelungită, presupune că toate solicitările de tip service să fie rezolvate în 48 de ore lucrătoare, de la primirea produsului în service.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×