Google Assistant devine expert culinar înainte de Google I/O; Indiciu despre un terminal Home cu ecran?

1.101 ori
<b>Google Assistant devine expert culinar înainte de Google I/O; Indiciu despre un terminal Home cu ecran?</b>Cu puțin înainte de startul conferinței dezvoltatorilor Google I/O 2018, compania de față oferă câteva indicii cu privire la asistentul său vocal. Descoperim astfel că Google Assistant devine un soi de expert culinar și că Google ar putea

De la începutul anului, când Google anunţa iniţiativa Smart Display am tot auzit că și marele G pregăteşte o boxă inteligentă cu ecran, în stil Amazon Echo Show. E drept că Google are deja câţiva parteneri hardware care au prezentat aşa ceva la CES 2018, dar vrea şi propriul flagship. Acum avem un indiciu nou în această zonă.

Google Assistant

Google Assistant a devenit mai priceput la sugerarea de reţete, ceea ce poate fi un indiciu că noul terminal va fi numai bun de utilizat în bucătărie, la gătit. În avanpremiera lui Google I/O de peste câteva zile Google Assistant a primit noi funcţii culinare. Google a început să extindă funcţionalitatea lui Assistant în ultimele luni, astfel că acceptă şi comenzi pentru a afişa fotografii din Google Photos, pornirea de apeluri video şi altele de gen pe terminalele Smart Display.

Până acum firme precum JBL, Lenovo sau LG au lansat boxe cu ecran de acest gen, plus Sony. Google Home Smart Display ar trebui să aibă un ecran de 7 inch, camera pentru apeluri video şi design probabil similar cu Google Home, doar că probabil mai pătrăţos din cauza ecranului. Cât despre gătit, Assistant ne va ajuta cu listele de cumpărături, video-uri cu tutoriale de gătit, cantitati si sugestii.

Aflăm mai multe la I/O şi mă aştept ca preţul noii boxe să fie clar mai mare decât cel pentru Google Home.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×