Google Assistant va primi o actualizare ce include "Customized Routines" programabile de către utilizator în curând

Autor:  | Publicat în:  Google  Android 1.173 ori
<b>Google Assistant va primi o actualizare ce include "Customized Routines" programabile de către utilizator în curând</b>Google a lansat conceptul de Routines cu câteva luni în urmă, dar l-a perfecţionat de abia la Google I/O 2018 în această lună, când a oferit opţiuni şi mai personalizabile prin Google Assistant. Routines înseamnă să spui câteva cuvinte cheie şi să..

Google a lansat conceptul de Routines cu câteva luni în urmă, dar l-a perfecţionat de abia la Google I/O 2018 în această lună, când a oferit opţiuni şi mai personalizabile prin Google Assistant. Routines înseamnă să spui câteva cuvinte cheie şi să înceapă să fie realizate acţiuni predefinite, care ar implica zeci de comenzi de obicei. Acum acele Customized Routines sunt gata de lansare.

Imaginaţi-vă că spunând două sau trei cuvinte poţi aprinde lumina, porni cafetiera şi boilerul, trimite un mesaj celor de la muncă şi da drumul la TV. Toate prin Google Assistant şi Google Home. Iniţial erau doar 6 Routines presetate, dar publicul a dorit mai multe. Acum ele pot fi modificate din setări şi le puteţi programa pentru anumite ore chiar.

Google Assistant va primi o actualizare ce include "Customized Routines" programabile de către utilizator în curând

E practic o automatizare a acţiunilor şi setărilor aparatelor din casa voastră, a funcţiilor de comunicare de pe telefon si altele de gen. Cea mai nouă versiune de Google Assistant vă va permite să creaţi aceste Routines. Veţi remarca un buton special care "pluteşte" pe ecran, în colţul dreapta jos al meniului Routines. Vă va solicita să introduceţi câteva cuvinte cheie pentru a porni un astfel de "Routine" şi apoi să adăugaţi extra acţiuni sau media pentru playback.

Apar şi sugestii şi acţiunile cele mai populare, grupate în controlul casei inteligente, planificarea zilei, comunicare, terminale sau mesaje text personalizate. Veţi avea şi 4 acţiuni deja populare sugerate şi des întâlnite la alţi utilizatori. Funcţia e probabil mai populară afară, pentru că noi nu avem aşa multe gadgeturi inteligente în casă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×