Google Assistant devine mai util pentru persoanele cu program încărcat; Include funcția "Visual Snapshot"

748 ori
<b>Google Assistant devine mai util pentru persoanele cu program încărcat; Include funcția "Visual Snapshot"</b>Începând de astăzi cei de la Google încep să ofere noi funcții pentru asistentul virtual Google Assistant, soluție ce devine acum proactivă și mai bine pregătită pentru orice situație. Aflați din rândurile de mai jos care sunt principalele

Cu scopul de a ne face viața mai ușoară iată că cei de la Google decid să vină astăzi cu un update util pentru Google Assistant, asistent virtual regăsit pe boxele inteligente și pe smartphone-uri cu Android sau iOS de pe piață. În cazul de față funcția cea nouă intitulată "Visual Snapshot" este adresată utilizatorilor de smartphone care vor vedea o schimbare la nivel vizual în momentul în care deschid aplicația.

Google Assistant

Această nouă funcție va prezenta sub forma unei liste ce conține toate task-urile programate pentru o zi, funcție de-a dreptul utilă pentru cei cu program încărcat. Astfel vom regăsi aici o pagină cu informații personale, întâlniri programate, rezervări, remindere, dar și multe altele fix după cum puteți observa în animația gif de mai sus. 

În partea de sus a paginii va fi afișat un shortcut către Google Maps ce ne va ghida ulterior către muncă, iar mai jos sunt incluse toate acele programări din calendar de care vorbeam, sortate în ordine cronologică. Vor fi incluse aici și informații despre orele la care avionul la care aveți bilet va decola, dar și remindere pentru plăți de facturi ce trebuie realizate.

Google are în plan să își facă asistentul virtual mai proactiv și să continue cu adăguarea de noi funcții în această zonă intitulată Visual Snapshot. Pe viitor vom primi integrare cu notițele și listele stocate în Google Keep sau în aplicații 3rd party. Va exista și o secțiune "Discovery", iar pe viitor Google Assistant va integra și locațiile unde v-ați parcat mașina. Update-ul cel nou ar trebui să ajungă pe telefoanele Android și iOS în următoarele zile. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×