Google Home Mini este cea mai accesibilă boxă cu Google Assistant; vine la un preț de 49 dolari

2.854 ori
<b>Google Home Mini este cea mai accesibilă boxă cu Google Assistant; vine la un preț de 49 dolari</b>Pentru că cei de la Google vor să-și aducă asistentul vocal la îndemâna a cât mai multe persoane, există de astăzi boxa inteligentă Google Home Mini. Prețul accesibil o caracterizează și se dorește astfel ca publicul să aibă acces la tehnologie

Cei de la Google doresc să aducă la dispoziția mai multor persoane asistentul vocal Google Assistant și cred că cea mai bună soluție este o boxă compactă cu preț accesibil. Un asemenea produs a debutat ieri seară și este cunoscut drept Google Home Mini. Costă numai 49 dolari și practic avem de-a face cu o versiune foarte compactă a originalului Google Home, una care păstrează totuși funcțiile smart.

Google Home Mini

Are forma unui puc de hochei sau a unei gogoși și deasupra remarcăm 4 led-uri pentru feedback în timpul interacțiunii. Vine în 3 variante de culoare (argintiu, gri și coral), iar carcasa este acoperită de un material tip țesătură care se caracterizează prin durabilitate și transparență pentru a lasa sunetul și lumina să treacă prin.

Descoperim și faptul că boxa are un singur difuzor ce va transmite sunetul la 360 grade potrivit producătorului. Poate reda muzică, fi utilizată pentru apeluri telefonice în SUA, dar principalul punct de atracție este reprezentat de către asistentul virtual Google Assistant. Putem comunica pe bază de comenzi vocale cu acesta și astfel afla informațiile căutate sau controla diverse dispozitive smart din casă. Va fi disponibilă comercial din 19 octombrie în Australia, Franța, Germania, Canada, UK, Japonia și SUA. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×