Google Pixel 2 va fi disponibil pe negru, alb și albastru; este vehiculat un preț de pornire de 649 dolari

927 ori
<b>Google Pixel 2 va fi disponibil pe negru, alb și albastru; este vehiculat un preț de pornire de 649 dolari</b>Nu doar Google Pixel 2 XL se afișează astăzi în randări, ci și varianta sa compactă denumită Pixel 2. Acest din urmă terminal va fi realizat de către HTC și tocmai ce am aflat grație aplicației Google 7.12 faptul că se vor păstra acele funcții squeeze

La doar câteva momente de la confirmarea faptului că Google Pixel 2 va oferi într-adevăr funcția Squeeze de pe HTC U11, iată că cei de la Droid-life.com au pentru noi randări ale acestui handset. Telefonul debutează oficial pe data de 4 octombrie în cadrul unui eveniment de presă și aflăm de aici că inițial vor fi disponibile trei variante diferite de culoare după cum urmează: Kinda Blue (albastru deschis), Just Black (negru), respectiv Clearly White (alb).

Google Pixel 2

Dintre toate parcă acel albastru arată mai bine, dar nici variantele rămase nu se prezintă deloc rău la capitolul atractivitate. Imaginile de aici ne prezintă doar spatele terminalului unde partea din sticlă din zona camerei foto a fost redusă comparativ cu prima generație Pixel și unde vedem senzorul foto de dimensiuni generoase, bliț-ul LED și două microfoane secundare.

Google Pixel 2

În mijloc avem scanner-ul de amprente și privind spre lateral observăm butoanele fizice de volum și butonul power/unlock ce este colorat într-o nuanță mai pronunțată de albastru. Publicația mai sus menționată dezvăluie faptul că telefonul va fi disponibil în varianta cu 64 GB spațiu de stocare la un preț de 649 dolari, dar și într-o versiune cu 128 GB spațiu de stocare flash pentru care plătiți 749 dolari. 

Google Pixel 2

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×